Ingezonden persbericht


P e r s b e r i c h t

Tijdens opening nieuw restaurant Sittard 21-3-2005: bij Arcus Koken en tafelen met sterren

Op maandag 21 maart a.s. laten zich 30 genodigden van Arcus College unit Horeca en Toerisme culinair verwennen door niemand minder dan de winnaar van de Preuvenemint Award 2002 en de gastheren van kasteel Erenstein en Hotel Prinses Juliana. Deze bekende oud-horecastudenten van Arcus College verlenen de opening van het nieuwe restaurant aan de Sportcentrumlaan 5 in Sittard een bijzonder feestelijk cachet. Voor deze feestelijke gelegenheid bent u bij dezen uitgenodigd. S.v.p. tijdig aanmelden!

Geheel up-to-date
In december jongstleden is de nevenvestiging van de unit Horeca enToerisme van Arcus College in Sittard uitgebreid met een geheel up-to-date restaurant met 40 tot 50 zitplaatsen én een volledig nieuwe keuken. De deelnemers van de dagopleiding kunnen daardoor in het schoolgebouw de perfecte bediening van hun gasten oefenen. De feestelijke opening vindt plaats op 21 maart om 13.00 uur. Ontvangst vanaf 12.30 uur

Witte en zwarte brigade
De vernieuwde keuken biedt ruimte om met 16 personen tegelijk te koken. De studenten gaan aan de slag onder leiding van de jonge chefkok Angie Bisschops, winnaar van de Preuvenemint Award 2002 en nu chefkok van Clubmet Brasserie in Heerlen. De 'zwarte brigade' wordt aangevoerd door Marc van der Sluis, directeur/gastheer kasteel Erenstein in Kerkrade, en maître d'hotel Mike Jacobs van Hotel Prinses Juliana te Valkenburg.

Bedrijven
Voor deze feestelijke bijeenkomst zijn 30 gasten uitgenodigd, waaronder 20 leermeesters van onze leerbedrijven. De opening wordt verricht door de voorzitter van het College van Bestuur van Arcus College, dhr. Wien Kohl, die een taart zal aansnijden en een fles champagne ontkurken. Het restaurant in Sittard krijgt overigens ook een publieksfunctie. Net als de restaurants in Heerlen zal het regelmatig geopend zijn voor gasten en genodigden van het ROC. Adres:
Unit Horeca & Toerisme
Sportcentrumlaan 3

6136 KX Sittard

Tel.: 046 - 4111197

---

EINDE PERSBERICHT
Inlichtingen:
M. Nieuwendijk, afd. PR en Marketing Arcus College Heerlen Tel. 045-5606727/GSM 06-22947316.
E-mail: mnieuwendijk@arcuscollege.nl


---- --