Gemeente Uithoorn

AFSLUITING ADMIRAAL DE RUIJTERLAAN BIJ DE ADMIRAAL TROMPLAAN

Een riool bergbezinkbassin
In de groenstrook van de Admiraal de Ruijterlaan ter hoogte van de Admiraal Tromplaan is in de afgelopen maanden een bassin aangelegd voor de tijdelijke opslag van rioolwater bij langdurige regenval. In de week van 21 tot 26 maart zal het bassin door de aanleg van een verbindingsriool worden aangesloten op de riolering in de rijweg van de Admiraal de Ruijterlaan.

Omleiding verkeer
Als gevolg van deze werkzaamheden zal de Admiraal de Ruiterlaan ter hoogte van de Admiraal Tromplaan in deze week enkele dagen worden afgesloten voor het verkeer. Het verkeer zal (afhankelijk van de rijrichting) worden omgeleid via de Plesmanlaan en de Margrietlaan. De omleidingsroute zal door middel van pijlborden worden aangegeven.

De woningen en bedrijven aan de Admiraal de Ruijterlaan blijven gedurende de werkzaamheden vanaf één kant bereikbaar, enkel doorgaand verkeer is niet mogelijk.

Voetgangers kunnen het werkterrein wel passeren via een tijdelijk looppad.

Informatie
De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente Uithoorn uitgevoerd door aannemingsbedrijf Vessies Infra uit Lisse. De begeleiding van de werkzaamheden wordt in opdracht van de gemeente Uithoorn verzorgd door het adviesbureau Grontmij Advies en Techniek te Alkmaar. Namens hen zal dhr. F. Schrijvers toezicht houden op de werkzaamheden. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 06-22486119.