Ingezonden persbericht

Transport Online gelanceerd

De meest complete website voor de gehele transportsector

DAMWOUDE, 20050321 -- Damwoude - Vrijdagmiddag 12:00 uur was het dan eindelijk zover www.transport-online.nl is officieel online gegaan. Transport Online is een complete website voor de gehele transportsector. Voor elke betrokkene bij het wegtransport is er iets interessants te vinden. Maar ook aan de achterban is gedacht.


Transport Online is het gevolg van een samenvoeging van drie zeer succesvolle websites te weten: Chauffeursvrouwen.nl, Chauffeurskinderen.nl en De Cabine. Deze drie websites behartigden de diverse doelgroepen binnen het transport. Nu is gekozen voor een website waar alle doelgroepen tegelijk terecht kunnen. De website biedt het laatste transportnieuws, evenementen, truckstops, truckaccessoires, een marktplaats en meer voor de transportsector en de chauffeurs. Maar ook voor de partners van de werknemers in het transport is er veel te vinden. Zo is het succesvolle chauffeursvrouwen forum mee verhuisd naar de nieuwe website. Ook zijn er tips te vinden op diverse vlakken. Ook aan de kleintjes is gedacht. Chauffeurskinderen kunnen ook op Transport Online hun vertier vinden. Zo zijn er moppen, kleurplaten, een forum en meer terug te vinden.

Zo is de gehele transportsector gebundeld in één website. Dat hier behoefte aan is blijkt wel aan de bezoekersaantallen sinds de website op 19 maart online is gegaan. Sinds vrijdag hebben al meer dan 1.000 bezoekers de website bezocht! Wij hopen met deze website een portal te kunnen zijn voor deze beroepsgroep. Alle onderdelen van de website zijn geheel gratis te bezoeken.




Ingezonden persbericht