Ingezonden persbericht

Werk slimmer, niet harder! Met de WSI Online Meeting service

NAARDEN, 20050321 -- WSI Webexperts introduceert de WebEx Online Meeting service. Werk slimmer, niet harder! U heeft alleen een browser met Internet verbinding nodig!


Vergaderen zal met WebEx Online Meeting het meest eenvoudige en kostenbesparende communicatie systeem worden op het Web. Zeer flexibel en krachtig kunt u snel en effectief informatie delen met collega's, klanten en andere relaties. De WebEx Online Meeting van WSI kunt u altijd en op elk moment van de dag wereldwijd inzetten, waardoor u uw bereik vergroot. Of u nu presentaties, product demonstraties, team bijeenkomsten of document reviews wilt realiseren, met de WebEx Online Meeting kunt u al uw wensen en behoeften invulling geven.

Eenvoudig door een druk op de knop en uw vooraf gemaakte presentatie gaat in werking.
Kostenbesparend doordat u geen onnodige reistijden heeft en er geen uitgestelde beslissingen zijn.
En u kunt wereldwijd onze experts vragen u te helpen om uw deadlines te realiseren.
Het enige dat u zelf nodig heeft is een browser met Internet verbinding.

WSI Webexperts nodigt u uit om eerst 1000 minuten GRATIS gebruik te maken van de WebEx Online Meeting service. Begin vandaag nog een meeting en bezoek daarvoor onze website op www.wsiwebexperts.nl. En wanneer u besluit om in de toekomst WebEx Online Meeting in te zetten voor uw bedrijf, dan betaalt u slechts per minuut dat u hebt ingelogd. En geen cent meer!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WSI Webexperts behoort bij de meest toonaangevende Internet Service Organisatie en is het snelst groeiende Consultancy Netwerk ter wereld. Met meer dan 700 partners in 85 landen rond de wereld levert WSI per jaar duizenden e-business oplossingen aan het MKB.

Een WSI Internet oplossing is meer dan een website. Het omvat vele diensten; van consultancy, ontwerp, ontwikkeling, hosting en training tot marketing support. Een WSI Internet oplossing is een pakket -op maat gemaakte- diensten die aansluiten op de unieke eisen van een onderneming en een goed rendement op de investering waarborgen.

Door het toepassen van WSI's Modular Development Technology(MDT), zijn wij in staat geavanceerde applicaties te leveren met een korte ontwikkeltijd en bewezen functionaliteit. Onze ontwikkelcentra rond de wereld maken gebruik van het code depot dat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met marketing@wsiwebexperts.nl
of bellen met 035 - 678 1599. Kijk voor meer informatie op www.wsiwebexperts.nl




Ingezonden persbericht