Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Edwin Ammerlaan hoofdredacteur IDG Gamesbladen.

De gamesafdeling van IDG Nederland heeft zich per heden versterkt met Edwin Ammerlaan, die leiding gaat geven aan de IDG-titels GamePro en PC Zone. Ammerlaan (40), sinds 1988 in de tijdschriftjournalistiek werkzaam, heeft in het verleden ruime ervaring opgedaan met de redactionele leiding over titels als Power Unlimited (VNU BP) en ZSM (Sanoma).

Met het aanstellen van Ammerlaan zijn de gamesredacties van GamePro en PC Zone weer compleet.

Raimon Gort, algemeen directeur van IDG, Het aantreden van Edwin Ammerlaan komt op het juiste moment, want er zijn vele ideeën momenteel in uitwerking voor zowel de gamesbladen als de games websites. Met zijn kennis en ervaring vormt hij een aanwinst voor IDG.

Het portfolio van IDG Communications Nederland:
Consumentenmerken - Computer!Totaal, Tips & Trucs, ZOOM Magazine, GamePro, PC Zone Benelux en Gamez.nl. Businessmerken - ComputerPartner, InfoWorld.nl, WebWereld.nl en Virusalert.nl (exploitatie voor derden). IDG Communications Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's werelds meest toonaangevende uitgeverij en onderzoeksinstelling in de ICT-branche. Meer dan 120 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ICT-tijdschriften en -kranten, die in meer dan 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn ruim 330 websites, 470 onderzoekprogramma's voor verschillende (ICT) marktsegmenten en de organisatie van 168 technologie gerelateerde beurzen en conferenties. Meer informatie over IDG en IDG Communications Nederland treft u aan op www.idg.com en www.idg.nl


---

Noot voor de redactie (