Ingezonden persbericht


===== PERSBERICHT =====

Hoofddorp, 21 maart 2005

Norman introduceert een nieuw retail pakket: Norman Ultimate Security

Enige maanden geleden heeft Norman/SHARK het anti-spyware pakket Norman Ad-Aware als retailpakket op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Dat er een dringende behoefte was aan een anti-spyware pakket van hoge kwaliteit met Nederlandstalige ondersteuning wordt bewezen door het feit dat er in die korte tijd reeds meer dan 50.000 exemplaren zijn verkocht.

"Vanaf het moment van de introductie van Norman Ad-Aware hebben ons vele verzoeken bereikt om Norman Ad-Aware gebundeld te leveren met onze Norman Security Suite" zegt Hans Roodenburg, Norman's Sales Manager. "We zijn dan ook blij met de introductie van Norman Ultimate Security. In dit pakket vindt de gebruiker antivirus software, anti-spyware, een personal firewall, een parental control module én encryptie software. Alle bedreigingen van het internet worden op die manier door één pakket aangepakt. Indien de gebruiker ook af wil zijn van de grote hoeveelheden spam die normaal gesproken zijn mailbox teisteren is er ook een Norman Ultimate Security / SpamWeed bundel. Hiermee blijft er op het gebied van beveiliging helemaal niets meer te wensen over".

Norman Ultimate Security kost slechts 74,95 Euro, inclusief BTW. De prijs voor Norman Ultimate Security + SpamWeed bedraagt 94,95 Euro, inclusief BTW.

De licentie voor Norman Ultimate Security wordt aangeschaft voor de periode van 1 (standaard), 2 of 3 jaar, inclusief Nederlandstalige support en programma updates en upgrades.

Bij een introductie hoort een actie! Tijdens de introductie ontvangt de eindgebruiker voor een aangeschaft pakket van Norman Ultimate Security 7,50 Euro op bank- of girorekening retour. In de eerste 1.000 pakketten zit een voordeelcoupon: Norman betaalt Euro 7,50 rechtstreeks terug aan de eindgebruiker die de registratiekaart uit het pakket opstuurt.

Bij belangstelling hebben wij voor u een jpeg afbeelding van de retail doos met of zonder SpamWeed in een hoge resolutie beschikbaar.

De pakketten zij via onze geautoriseerde resellers verkrijgbaar. Voor adressen zie: http://www.norman.com/Partner/Resellers/nl

Contactinformatie: Volker Ladage, Directeur, 023-7890251 of volker@norman.nl

About Norman

===== EINDE PERSBERICHT =====