Ingezonden persbericht

NPS lanceert Output Webradio: jazz, world & beyond

www.npsoutput.nl

HILVERSUM, 20050321 -- Ter aanvulling van de NPS televisie en radio programma's op het gebied van jazz- en wereldmuziek heeft de NPS een nieuw webradiokanaal opgezet: NPS Output webradio ( www.npsoutput.nl ). Met elke dag een muziek-thema en een live-concert. Luister 24 uur per dag naar een lekkere mix van bijzondere muziek zonder commercials of presentatoren. Luisteraars kunnen ook nummers uit de verschillende playlisten aanvragen. Verbonden aan de webradio is ook de site www.npsoutput.nl waarin de NPS televisie en radio 4FM programmering vermeld staat en veel achtergronden, interviews en on-demand concerten van vele artiesten.


Op ieder moment van de dag is Output webradio te beluisteren doordat de programmablokken van 6 uur de hele dag herhaald worden. De volgende muziek thema's zijn wekelijks geprogrammeerd: funk & soul, roots, jazz, blues, jazzfusion, acoustic & electric world en eclectic jazz.

Voor elk platform (PC / Mac) en met elke audio-player is de audio-stream te openen: realaudio, windows media, iTunes en winamp.




Ingezonden persbericht