Edelman - DLV


10 - 3 - 2005

Speuren naar gratis Dommelsch Dubbel Dutch Pop-Up Concerten

Do en Xander de Buisonjé gaan samen optredenMaar waar?

Do en Xander zijn het eerste Dommelsch Dubbel Dutch duo dat Nederland gaat verrassen met vijf Pop-Up concerten. Het eerste concert vindt plaats op dinsdag 22 maart. De optredens vinden plaats in Dommelsch cafés. Iedereen die weet te achterhalen in welk Dommelsch café het duo zal optreden, kan het verrassende Pop-Up concert gratis bijwonen.

Bekende Nederlandse artiesten die normaal solo optreden, vormen de speciale Dommelsch Dubbel Dutch duos. Tussen maart en december treden diverse duos elk een aantal keer op in steeds een ander Dommelsch café. Naast de samenstelling van de duos is vooral ook het repertoire uniek; de duos brengen Engelstalige popnummers die zij speciaal in het Nederlands zingen.

De speurtocht

Dommelsch maakt bekend wie het artiestenduo is en wanneer ze optredenMaar waar? Dommelsch Dubbel Dutch concertkaartjes zijn niet te koop, de fans moeten er echt iets voor doen. Om te kunnen achterhalen waar de concerten zijn, moeten ze de streepjescode van een Dommelsch flesje, blikje of zelfs bierviltjes invoeren op www.dommelsch.nl. Hier is te zien waar de Pop-Up concerten van een bepaald duo plaatsvinden (uiteraard geldt hierbij vol=vol).

René Bergmans van Dommelsch zegt over de concerten: Het leuke aan deze Dommelsch Dubbel Dutch Pop-Up concerten is dat de artiesten zo kunnen komen spelen in jouw stamkroeg in Groningen, Amsterdam of Dommelen. De setting is gezellig en intiem en de sfeer is totaal anders dan op traditionele concerten. Daarnaast zijn dit soort verrassingsconcerten' nog niet eerder op continue basis door een merk gedaan.

100% muziek

Behalve Dommelsch Dubbel Dutch Pop-Up concerten, organiseert Dommelsch samen met Nederlands grootste popmagazine LiveXS Dommelsch Locals Only on Tour, waarbij nieuw muziektalent live optredens verzorgt met Dommelsch horecazaken als podium. Dommelsch is van nature sterk vertegenwoordigd in de muziekgeoriënteerde horeca, waardoor een 100% focus op het thema muziek een logisch platform biedt. Voor meer informatie over Dommelsch: www.dommelsch.nl


-

Meer over Dommelsch:
Persberichten
Achtergrondinformatie
Beeldmateriaal
website: http://www.dommelsch.nl

Antal van Pelt
Interbrew
tel: 076-5252141
e-mail: Antal.vanpelt@interbrew.com

Edelman
Olga Hesselink
Postbus 2021
2130 GE Hoofddorp
tel: 023-554 2030
e-mail: olga.hesselink@edelman.com
website: http://www.Edelman.com/nl

Jan willem te Gussinklo Ohmann
Edelman
Postbus 2021
2130 GE Hoofddorp
023-554 2030
e-mail: janwillem.tegussinklo@edelman.com