Landstede Open Huis


Computercursussen voor medewerkers Philadelphia

Zon zestig cursisten hebben onlangs de maatwerkcursus Computers op de Werkvloer afgesloten. Landstede Opleidingen voor Volwassenen Gelderland voert deze computercursus voor beginners uit voor Stichting Philadelphia Zorg Noordwest-Veluwe in Nunspeet.

De basiscursus duurt acht lessen en is door Landstede Opleidingen voor Volwassenen opgezet in samenwerking met Philadelphia. In totaal hebben vijf groepen van beroepskrachten deze cursus gevolgd. Doel was dat ze zich een aantal basisvaardigheden rond de computer eigen maakten zodat ze digitaal kunnen communiceren en meer zelfvertrouwen hebben. Philadelphia en Landstede kijken zeer positief terug op dit traject. Wellicht volgen er in de toekomst meer gezamenlijke projecten.

Kwaliteit
Landstede Opleidingen voor Volwassenen heeft veel ervaring met het geven van computercursussen voor beginners. Cursisten geven hun eigen tempo aan en er zijn genoeg mogelijkheden om een individueel leertempo aan te houden. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Bovendien sluiten de cursussen aan op werkschemas waardoor mensen zowel overdag als s avonds een cursus kunnen volgen.