Ingezonden persbericht


Persbericht

Kretschmer schaft snelle Buhrs BB600 aan

Toegenomen snelheids- en personalisatie-eisen nopen couverteer- en verzendservice tot verdere investeringen

Rotterdam, 22 maart 2005 - Buhrs, producent van Mailing & Fulfillment systemen, heeft een BB600 couverteersysteem geïnstalleerd bij de Duitse couverteer- en verzendservice Kretschmer. Kretschmer is tot aanschaf van de snelste couverteermachine van Buhrs overgegaan vanwege de sterk toegenomen vraag naar gepersonaliseerde mailings. Met behulp van de automatische instelmogelijkheden en moderne servotechnologie behaalt de BB600 een snelheid van maximaal 14.000 couverts per uur voor envelopformaten van C6 tot B5.

Kretschmer is ruim zeven jaar geleden begonnen met een kleine couverteer- en verzendservice. Met name sinds eind 2003 heeft de onderneming een stormachtige groei doorgemaakt, die heeft geleid tot de aanschaf van eerst één Buhrs BB300 couverteersysteem en later een tweede BB300. Zowel de BB300 als de inmiddels geïnstalleerde BB600 bieden de mogelijkheid om met hoge snelheid en nauwkeurigheid mailings te versturen met de juiste adres- en persoonsgegevens. Daarnaast zorgt de apparatuur voor het bijvoegen van de juiste bijlagen (tot 14 stuks) per ontvanger.

"Tot voor kort moesten we klanten regelmatig laten weten dat we niet konden voldoen aan hun wensen vanwege ondercapaciteit", aldus de heer Kretschmer. "Dat is nu verleden tijd, vanwege de hoge snelheid, flexibiliteit en het bedieningsgemak van de Buhrs couverteersystemen. Daarnaast heeft Buhrs bewezen een betrouwbaar product en goede service te kunnen bieden."

Buhrs Holding BV, Veerkade 5c, 3016 DE Rotterdam.
Tel. 010-4111633, fax +31 010-2131290, e-mail: info.holding@buhrs.com

Over Buhrs Mailing & Fulfillment Solutions
Buhrs is wereldwijd leverancier van mailing- en fulfillmentsystemen. Buhrs ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt folie- en papierverpakkingssystemen, couverteersystemen, integrated solutions, systemen voor de distributie van mediaproducten aan retailers en retoursystemen, besturingssystemen, geavanceerde feeders en mail tables. Buhrs systemen bereiden mediaproducten zoals tijdschriften, kranten, computeroutput, direct mail producten, boeken, video's, CD's, en credit cards voor voor distributie. Buhrs is partner voor postale organisaties, uitgevers, drukkers, binders, mailinghuizen, lettershops, banken, servicebureaus, verzekeringsmaatschappijen, distributeurs van mediaproducten, fulfillmentbedrijven en vele andere kleine en grote ondernemingen. Buhrs heeft meer dan 3.500 systemen gebouwd en geïnstalleerd voor klanten over de hele wereld. Elke week komen daar verscheidene nieuwe installaties bij. Klanten vertrouwen op Buhrs voor betrouwbare systemen met hoge kwaliteit die de productiviteit en efficiëntie vergroten. De Buhrs Groep heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Productiemaatschappijen en verkoop- en servicekantoren van Buhrs zijn gevestigd in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Noorwegen, Japan, Maleisië, China en de Verenigde Staten. Elders in de wereld is Buhrs vertegenwoordigd door industriegekwalificeerde distributeurs. Voor meer informatie over Buhrs: http://www.buhrs.com


---

Voor redactionele informatie of fotografie:
Influx PR - Marald Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: marald@influx-pr.com