Ingezonden persbericht


Video impressie Vakantiebeurs 2005 op reissite WereldWijzer

Utrecht, 22 maart 2005 ­ De populaire reisforumsite WereldWijzer.nl plaatst een filmpje van de Vakantiebeurs 2005 op haar site. Het filmpje geeft een sfeerimpressie van de beurs van dit jaar.

Verschillende muziekbandjes, stands en andere vermakelijke beelden passeren de revue. "Het filmpje geeft een leuke impressie van hoe de Vakantiebeurs dit jaar was", aldus Riemer Coolen, sitemanager van de website WereldWijzer. "De muziek is een belangrijk onderdeel van de sfeer op de beurs en dat komt in het filmpje duidelijk naar voren." Het filmpje is te bekijken via de vernieuwde nieuwsdienst van WereldWijzer: http://www.wereldwijzer.nl/show.php/act/SF/f/65

WereldWijzer is een forumsite waar men allerhande informatie kan vinden over reizen over de gehele wereld. Er zijn forums over reizen naar Turkije tot reizen naar Thailand en India. Het forum over wintersport en het forum voor mensen die in het buitenland willen gaan wonen en werken, of dit al doen, zijn ook populaire ontmoetingsplaatsen voor reizigers.

Maandelijks bezoeken ruim 80.000 reizigers de site en de verschillende forums. Door middel van de nieuwe nieuwsdienst krijgt de reiziger nog meer informatie over een bepaald land of over een bepaalde reis die hij of zij wil gaan maken.


---

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht