GroenLinks Heerlen


Mededelingen


* Op 23 maart as. vindt in café de Nor (Pancratiusstraat) een ledenvergadering plaats van de afdeling GroenLinks - Heerlen en omstreken plus thematische bijeenkomst. Tijdens de ledenvergadering wordt onder andere de start gemaakt met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2006. Onderdeel hiervan is de bemensing van de campagne-, programma- en kandidatencommissie. Het is best belangrijk om hier met veel mensen de schouders onder te zetten. Aanvang 18.30 uur.


* Het thematische deel omvat een lezing en discussie over de ernstige luchtvervuiling in onze stad en streek. De openbare bijeenkomst start om 20.30 uur.
* De volgende bijeenkomst van de fractie vindt plaats op donderdag 31 maart as., in de fractiekamer van GroenLinks, kamer O.38 van het stadskantoor (ingang naast Its), aanvang 19.30 uur. Het nummer van de telefoon op deze kamer is: 560 39 38.
* Binnenkort start GroenLinks - Heerlen een werkgroep minimabeleid. Armoedebestrijding en minimabeleid blijven speerpunt van de afdeling. Belangstellenden kunnen zich melden bij Eugène Frissen.