Gemeente Utrecht

Informatieavond Leidsche Rijn Park op 23 maart

Op woensdag 23 maart organiseert de gemeente de tweejaarlijkse informatieavond over het Leidsche Rijn Park. De avond begint om 19.15 uur in Informatiecentrum Leidsche Rijn, Verlengde Vleutenseweg 32. Tijdens de avond kunnen geĂŻnteresseerden meer informatie krijgen over de stand van zaken rond het centrale park in Leidsche Rijn Utrecht. Aan bod komt onder andere de verschillenden modellen die zijn gemaakt rond de woningbouw in het park. Daarnaast is er aandacht voor de verdere aanleg en aanplant van de Binnenhof-oost dit voorjaar, de start aanleg van het Jac. P. Thijselint en de aanpak voor Ridderhofstad den Engh en De Hoge Woerd.

De gemeente wil, mede op verzoek van de bewoners, de discussie over de woningbouw in het Leidsche Rijn Park snel afronden. Hiertoe is het besluitvormingstraject rond de woningbouw er op gericht dat nog voor de zomervakantie een raadsbesluit wordt genomen. Medio mei zal daarom een speciale hoorzitting georganiseerd worden waarbij bewoners en raadsleden met elkaar in discussie kunnen gaan over de woningbouw.

Noot voor de media:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jurjen van Keulen, Gemeente Utrecht, Projectbureau Leidsche Rijn, 030-286 71 13.