Gemeente Soest

Spoordal

Datum: 18/03/2005

Informatieavond Spoordal

Op woensdag 23 maart vindt een informatiebijeenkomst plaats over de toekomstige woningbouw in het gebied Spoordal. Het project draagt de naam 'De Koningsvogel'. De bijeenkomst begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) en vindt plaats in de raadzaal in het gemeentehuis te Soest. Omwonenden zijn persoonlijk uitgenodigd, maar ook andere belangstellenden zijn welkom. De avond gaat over de inrichting van het gebied, en dus niet over de verkoop van de woningen.

Tijdens de bijeenkomst geeft architect Berry Dillen een toelichting op de woningbouwplannen. Tevens wordt ingegaan op de ontsluiting van de woningen, het parkeren en het toekomstig groen in het gebied. Architect Peter Davids geeft een toelichting op het plan voor de nieuwe Montessorischool. Heilijgers Projectontwikkeling gaat in op de fasering en de planning van de woningbouw.

Een maquette van De Koningsvogel en enkele presentatiepanelen met 'artist impressions' en plattegronden zijn tijdens de bijeenkomst te bezichtigen. Daarnaast ontvangen alle aanwezigen een magazine met nadere informatie over de te realiseren woningen en appartementen in de eerste fase van het bouwplan.

Na deze bijeenkomst zullen de eerste bouwaanvragen worden ingediend. Deze worden gepubliceerd op de gemeentelijke pagina in de Soester Courant. De bedoeling is om in het laatste kwartaal van 2005 met de woningbouw te starten.

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer