Gemeente Heemskerk


Hackers-challenge: durf jij de uitdaging aan?

HEEMSKERK Ben jij tussen de twaalf en achttien jaar en heb je zin in spanning? Kom dan op woensdagavond 23 maart naar de jeugdruimte van jongerencentrum Donkey Shot voor de hackers-challenge. Van 19.00 uur tot 21.00 uur kun jij in de huid kruipen van een computerhacker en met behulp van een hint proberen de code te kraken. Als dit lukt, krijg je een leuke gadget. Bovendien ding je mee naar een plaats bij een selecte groep die zich gaat bezighouden met de invulling van de jeugdwebsite van Heemskerk!

Jongeren zijn binnen Heemskerk een belangrijke groep waar de gemeente rekening mee houdt. In de buurtcontracten die de gemeente met buurtbewoners sluit, wordt ook de jongeren gevraagd naar hun mening en inbreng. Speciaal voor deze doelgroep is de website www.jeugd-heemskerk.nl in het leven geroepen. Via de hackers-challenge wil de gemeente in een sfeervolle omgeving in contact komen met jongeren. Als je interesse hebt, kun je meedenken en meewerken aan de invulling van de website.

Programma
Een avond in een poppodium als Donkey is natuurlijk niet compleet zonder muziek. De bands 2Many Gurlz en Jazzmania verzorgen een optreden. Kortom een programma met spanning, uitdaging, muziek en een leuke gadget voor de slimme hackers. Reden genoeg om niet suf op de bank te blijven en woensdag 23 maart naar Donkey Shot te komen. Neem vooral je vrienden en vriendinnen mee!