Gemeente Zwolle

Wijkplatform en Wijkschouw Stadshagen

Woensdagmiddag 23 maart 2005 vindt er vanaf 16.00 uur een wijkschouw plaats in de wijk Stadshagen. Dezelfde avond komt het wijkplatform Stadshagen voor de zestiende maal bij elkaar. Om 19.00 uur is er een inloopspreekuur waarbij wijkwethouder Peter Pot, de wijkmanager, wijkbeheerder en de wijkvoorman aanwezig zijn. De officiële vergadering begint om 19.30 uur. Beide gelegenheden vinden plaats in de Zevensprong aan het Mannagras 30.

Wijkplatform
Het wijkplatform zal deze avond vooral gaan over de ontwikkelingen in de wijk Stadshagen, zoals wegen, verkeer, sportpark en het centrumpark. Verder komen het jongerencentrum en de skatebaan aan bod. Daarnaast is er uitleg over "Premie op actie".

Wijkschouw
Woensdagmiddag 23 maart wordt er een wijkschouw gehouden in Stadshagen. Een wijkschouw is een rondgang door de wijk per fiets of lopend. Bewoners krijgen dan de gelegenheid om met wijkwethouder Pot op pad te gaan door hun eigen buurt. De wijkschouw begint om 16.00 uur en start vanaf het Informatiecentrum Stadshagen aan de Klokkengieterlaan 3. Bewoners die mee willen lopen of een bepaalde locatie in de wijk willen bezichtigen kunnen dit doorgeven aan de servicelijn van de afdeling wijkzaken, telefoonnummer (038) 498 33 00.


---