Ingezonden persbericht


Margot Dullaert als Account Manager in dienst bij Newtel Essence

Vianen, 23 maart 2005 Margot Dullaert (32) is in dienst getreden als Account Manager bij Newtel Essence in Vianen. Dullaert is verantwoordelijk voor de verkoop van Microsoft CRM oplossingen.

De reden voor Dullaert om te kiezen voor Newtel Essence is de visie en het ondernemerschap van de organisatie. Het bedrijf groeit al jaren gestaag en heeft een sterke focus op klantcontactmanagement vraagstukken en oplossingen waarbij integratie met een CRM applicatie een belangrijk onderdeel is. Microsoft CRM is sinds vorig jaar toegevoegd aan het Newtel Essence portfolio. Mede aan Dullaert de taak om de Microsoft CRM applicatie succesvol in de Benelux markt uit te rollen.

Na haar studie Milieukunde (HTS) en Bedrijfskunde (HBO-post opleiding) is Dullaert haar carrière gestart als sales executive bij CrossWise Consultants B.V. Naast het opzetten van nieuwe relaties was zij ook verantwoordelijk voor het onderhouden en het uitbouwen van bestaande relaties in het MKB-segment (Exact software netwerkomgevingen).

Voordat Dullaert bij Newtel Essence in dienst is gekomen, was zij vijf jaar werkzaam bij Pluz (het huidige ETC-Pluz) en was verantwoordelijk voor het verkopen van concepten aangevuld met producten en diensten in het ICT Reseller business-to-business segment. Daarnaast beheerde en ontwikkelde Dullaert de klantrelaties en was zij verantwoordelijk voor het uitbouwen hiervan. Dullaert heeft inmiddels acht jaar werkervaring als account manager.

+++

Newtel Essence

Newtel Essence is een Nederlands bedrijf dat zich in de Benelux richt op organisaties die hun kennis over en communicatie met hun klanten en/of zakenpartners willen optimaliseren. System Integrator Newtel Essence combineert in haar klantcontactmanagement oplossingen zowel data- als telecommunicatietechnologie. Service en security spelen hierbij een belangrijke rol.

Newtel Essence heeft in de eerste helft van 2005 de bedrijven ip-com en Brickworks overgenomen. De toevoeging van de twee bedrijven aan de organisatie van Newtel Essence, maakt Newtel Essence tot absoluut marktleider in de contact center markt. Newtel Essence levert als enige in de markt een totale oplossing op het gebied van IP-telefonie, klantcontactmanagement, CRM, selfservice, netwerken en security.

Newtel Essence ondersteunt haar opdrachtgevers met advies, integratie en implementatie, opleidingen en onderhoud. Newtel Essence heeft een samenwerkingsovereenkomst met o.a. Avaya, Cisco, Foundry Networks, Genesys, Interactive Intelligence en Microsoft CRM. Voor meer informatie : www.newtelessence.com

Foto

Een digitale foto van Margot Dullaert is op aanvraag te verkrijgen.