Aanrijding op kruising

Bergambacht 23-03-2005 - Op dinsdag 22 maart ontstond er rond 19.45 uur op de kruising Provincialeweg Oost een aanrijding waarbij drie autos betrokken waren en drie gewonden vielen. Onder deze autos bevond zich een ambulance die bestuurd werd door een 53-jarige man uit Lekkerkerk.

Hij moest sterk afremmen voor een voor hem kerende donkere vermoedelijk Japanse Pick-up. Een automobilist uit Lekkerkerk leeftijd niet bekend - remde op zijn beurt af voor de ambulance.

Ravage was groot Een achter deze automobilist rijdende 47-jarige automobiliste uit Stolwijk lukte het echter niet meer om op tijd af te remmen en botste op haar voorganger. Door de klap schoot die tegen de ambulance. De ravage was groot. Zowel de bestuurder van de ambulance als zijn 46-jarige bijrijder uit Gouda en de vrouw uit Stolwijk zijn met nek- en rugklachten overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

Getuigen gezocht De politie is nu op zoek naar de bestuurder van de donkerke Pick-up, vermoedelijk een vrouw. Zij wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Bergambacht via 0900-8844. Ook informatie van andere getuigen is op dat nummer welkom.