Provincie Utrecht

Persbericht

Voortgang reconstructie wegvak Willeskop-Oudewater

Informatieavond gepland voor eind april

23-3-2005
De provincie Utrecht heeft opdracht gegeven aan een adviesbureau om een voorontwerp te maken voor de reconstructie van de provinciale weg N228. Het gaat om het gedeelte tussen Willeskop en Oudewater. De provincie verwacht het voorontwerp eind april 2005 aan bewoners, belanghebbenden en belangstellenden te kunnen presenteren.

Het voorontwerp wordt gemaakt op basis van een in december 2004 goedgekeurd principeontwerp. Uitgangspunt van het principeontwerp is het verhogen van de verkeersveiligheid. De nieuwe inrichting van de weg moet een lagere snelheid afdwingen, waarbij de doorstroming van het verkeer gewaarborgd blijft.

Het voorontwerp werkt het principeontwerp verder uit in detail. Tijdens deze uitwerking heeft de provincie gesproken met diverse belanghebbenden om tot de juiste maatwerkoplossingen te kunnen komen. Deze uitwerking kostte wat meer tijd dan voorzien. Vandaar dat de eerder geplande informatieavond van eind maart verschoven is naar eind april 2005.
Aanwonenden en belanghebbenden krijgen een uitnodiging voor deze avond. Daarnaast zal de avond in de plaatselijke pers worden aangekondigd voor alle andere belangstellenden.

Laatst gewijzigd op 03/23/2005 10:28:09 AM. Paginabeheer: Clara.van.Foreest@provincie-utrecht.nl