Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

538Mail en Lycos Mail slaan handen ineen

Haarlem, 23 maart 2005 - Al een aantal jaar biedt Radio 538 een gratis mailaccount aan haar luisteraars. Om een betere mailservice te kunnen bieden, heeft Radio 538 besloten om de maildienst over te dragen aan een betrouwbare mail expert: Lycos Mail.

Gratis mail
Alle actieve 538Mail gebruikers worden overgezet naar een Lycos Mail account. Ze blijven gewoon e-mail op hun 538 mailadres ontvangen, maar de service wordt geboden door Lycos. Ze krijgen een mailbox van maar liefst 300MB, sterke anti-spam en anti-virus bescherming en de mogelijkheid om SMS berichten uit de mailbox te versturen.

Lycos biedt deze service in Nederland reeds aan ruim 100.000 actieve Free mail gebruikers, en dus was de keuze van Radio538 een logische stap.

Meer info:
Wenneke Hünd
Tel: 0033 156 59 4428
Email: wenneke.hund@lycos-europe.com

Lycos Nederland
Lycos Nederland - onderdeel van Lycos Europa NV - is sinds september 1997 actief en behoort tot de Top 5 meest bezochte portals in Nederland. Lycos staat vooral bekend als zoekmachine, maar is inmiddels een portal dat toegang biedt tot heel veel verschillende communicatie diensten, hosting en entertainment.

Lycos Europa
Lycos Europe is een van Europa's leidende internet portals met een netwerk van websites in acht talen. Lycos is met 2,5 miljard pageviews per maand een van de meest populaire internetbestemming in Europa. Elke maand bezoeken 20 miljoen gebruikers een van de Lycos bestemmingen. Naast Nederland is Lycos actief in de volgende landen: Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Engeland, Italië, Oostenrijk, Spanje, Zweden en Zwitserland.