Ingezonden persbericht


USP PR & Communicatie
Charlotte Rings

PERSBERICHT

EEN 'HOLE IN ONE' VOOR NEDERLANDSE CONGRESEXPERT!

KLM EN KPMG HEBBEN GEKOZEN VOOR EEN SAMENWERKING MET PARTHEN R&S VOOR HET KLM OPEN 2005

Amsterdam, maart 2005... Parthen, dé ondersteunende partner bij congressen en zakelijke meetings, is door KLM en KPMG gevraagd het registratietraject te verzorgen voor het jaarlijkse golftoernooi het KLM Open. Voor dit vier dagen durende toernooi in Hilversum is Parthen R&S verantwoordelijk voor de coördinatie en registratie van 2400 genodigden.

Parthen op de golfbaan
Het KLM Open dat ieder jaar plaatsvindt op de Hilversumsche Golfclub is een begrip geworden in Nederland. Dit jaar is het fameuze golftoernooi van 9 tot 12 juni. Parthen R&S verheugt zich mee te delen dat zij het uitnodigings- en registratietraject voor de relaties van KLM en KPMG verzorgen. Parthen R&S is verantwoordelijk voor de voorinventarisatie van de genodigden, de coördinatie, verzending en bevestigingen van de uitnodigingen en de totale registratie. Gedurende het vierdaagse toernooi verwachten KLM en KPMG in totaal 2400 relaties te ontvangen. Zie voor meer informatie over het KLM Open www.klmopen.nl.

Parthen in het kort
Parthen The Meeting Services Company is sinds 1989 een succesvolle speler op de Europese congresmarkt. Het bedrijf is georganiseerd op basis van vier specialismen, die elkaar onderling volledig aanvullen: R&S verzorgt de registratie en staffing bij congressen en zakelijke meetings, IMpact geeft uiteenlopend on-site en ICT-advies en levert het softwareprogramma Eventure voor congressen en zakelijke bijeenkomsten, Presentatie neemt de professionele presentaties voor haar rekening (inclusief de nodige audiovisuele apparatuur ter plaatse) en Meeting Essentials voorziet in congresbenodigdheden, zoals badges, tassen en give-aways.

Kijk voor meer informatie over Parthen op www.parthen.nl of bel Roel Frissen via 020 - 572 73 74.