Politie Zeeland


---

W-1571-2005 Diefstal motorfiets
Vannacht rond 01.30 uur is een motorfiets weggenomen.
De motorfiets stond geparkeerd aan de Buitenhovelaan in Middelburg. Hij was van het merk Hyosung, type EZ-100 en was blauw/paars van kleur. Het kenteken van de motor is MZ-79-FZ. De waarde van de motor is enkele duizenden euro's.

Z-1572-2005 Verkeersongeval Vogelwaarde
Een 59-jarige automobiliste uit Hulst reed vanmorgen omstreeks 07.53 uur over de N61 in Vogelwaarde.
Voor haar reed een 42-jarige automobilist uit Gent. De man was verkeerd gereden en wilde zijn auto draaien. Hij zag een oprit naar een stuk land en gaf richting naar links aan, met de bedoeling deze oprit op te rijden. Aangezien de vrouw geen mogelijkheid zag om af te slaan dacht zij dat de man wilde stoppen en zij begon de man links in te halen. Zij deed dit echter juist op het moment dat de man afsloeg, zodat beide voertuigen met elkaar in botsing kwamen. Allebei de auto's raakten beschadigd.

W-1573-2005 Diefstal uit auto
Tussen 19.00 uur gisteravond en 08.15 uur vanmorgen is ingebroken in een geparkeerde auto aan het Molenwater in Middelburg.
Uit de auto is een ingepakt cadeautje meegenomen.

Z-1574-2005 Inbraak in garage in Terneuzen
Uit een garage in de Wagnerhof in Terneuzen zijn drie bromscooters weggenomen.
De inbraak heeft plaatsgevonden tussen gistermiddag 13.00 uur en vanmorgen 09.00 uur. De scooters die zijn weggenomen betreffen een Peugeot Polline in de kleur zwart, een Peugeot Speedfire in de kleur paars/wit en een Peugeot Speedfire in de kleur bordeauxrood. De scooters waren niet voorzien van verzekeringsplaatjes. De waarde van de scooters is niet bekend.


O-1575-2005 Overtreding

Nabij de Zuidhof in Rilland is dinsdagavond om 19.35 uur een vrachtwagenchauffeur bekeurd voor het ontrekken van meer dan 20 kubieke meter oppervlaktewater.
Hij was niet in het bezit van een vergunning hiervoor gezien de Verordening waterhuishouding Zeeland 2002.


O-1576-2005 Verkeersongeval Kerkwerve

Omstreeks 10.24 uur vanmorgen heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de Heuvelsweg in Kerkwerve.
Een 34-jarige Duitse vrouw reed in haar auto achter een 60-jarige man uit Zierikzee. De Zierikzeeenaar gaf richting aan om linksaf te slaan, maar dit zag de vrouw te laat, waardoor zij met haar auto tegen haar voorganger botste. Beide auto's raakten beschadigd.

O-1577-2005 Verkeersongeval Goes
Op het Ronda Gosaplein in Goes heeft vanmorgen rond 11.45 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.
Een 77-jarige vrouw uit de gemeente Kapelle verleende geen voorrang aan een 44-jarige automobiliste uit de gemeente Goes waardoor beiden in botsing kwamen met elkaar.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.