EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

23-03-2005 - Machiel van der Kuijl tot EVO-directeur benoemd


EVO benoemt machiel van der kuijil tot directeur

EVO heeft Machiel van der Kuijl met ingang van heden benoemd tot directeur. De voltallige directie van EVO bestaat daarmee uit Dick van den Broek Humphreij (algemeen directeur), Dick van den Bosch (plv. algemeen directeur) en Machiel van der Kuijl (directeur).

Van der Kuijl (1967) was de afgelopen jaren reeds actief bij EVO als senior manager van de afdelingen Belangenbehartiging, Ledenservice en Bedrijfsadvies en tevens verantwoordelijk voor het functioneren van de Vereniging EVO.

Algemeen Voorzitter Paul Bekking: "De benoeming van Machiel van der Kuijl onderstreept het belang dat EVO hecht aan interactie met haar leden. EVO is een vereniging van, voor en door 30.000 ondernemers met een logistiek belang. EVO wil de relaties met haar leden nog veel verder intensiveren om daarmee ook in de toekomst een krachtige speler te kunnen zijn. Voor het realiseren van dat doel zal Van der Kuijl zich de komende jaren verder inzetten. In deze strategie past een grotere focus op het versterken van de relaties met de vereniging. De huidige situatie waarbij Van der Kuijl de brug vormt tussen organisatie en vereniging wordt hiermee op het passende niveau bekrachtigd en versterkt. Het is aan de ene kant een teken van erkenning voor de inspanningen van Van der Kuijl op dit gebied van de afgelopen jaren, maar ook een duidelijk signaal voor de toekomst over wat EVO wil zijn."

Machiel van der Kuijl: "EVO-leden zijn essentieel voor het functioneren van de vereniging. De contacten met de achterban zorgen ervoor dat EVO met beide benen in de samenleving staat en zo optimaal de belangen van haar leden kan behartigen. Zo weet EVO welke actuele informatie leden nodig hebben. Met voorlichting over diverse onderwerpen in de media en via de website, tijdens bijeenkomsten over actuele onderwerpen, door eigentijdse opleidingen en praktisch toepasbare adviezen. Dit is meer dan ooit nodig in een tijd waarin individualisering en economische malaise het lidmaatschap van verenigingen niet meer vanzelfsprekend maakt."