Platform Biologica


Internetprimeur: Paaskip, Sorrykip, Lovechick, Geboortekip, Kadokip,

'Adopteer een Kip' lanceert online kadokip voor elk feestje

Persbericht 23 maart 2005

Unieke last minute winkel met paasbeste biologische cadeaus: tot 1 minuut voor elk feestje een kadokip kopen en direct zelf uitprinten! Met de 'Kadokip Online' heeft Biologica een unieke 24uurs cadeauwinkel geopend op internet, zodat luttele minuten voorafgaand aan kraambezoek, jubileum, verjaardag of bruiloft nog een origineel biologisch cadeau kan worden aangeschaft.

Zeven dagen per week, 24 uur per dag kan er online besteld en per omgaande geleverd worden. De 'Kadokip Online' is op naam gesteld en naar eigen voorkeur aangepast, zodat gekozen kan worden voor een persoonlijke Abrahamkip, Carrièrekip, Feestkip, Geslaagdkip, Hetspijtmekip of Dipkip, etc. Voor zover bekend zijn er nog geen andere webwinkels die per omgaande online gepersonaliseerde cadeaubonnen leveren, in alle andere gevallen zit er een vertragingsfactor in betaling en uitlevering. Met de 'Kadokip Online' kunt u een vriend of vriendin een jaaradoptie van een biologische kip cadeau geven; met maandelijks 6 biologische eieren, voor 29,50.

Bestelling van het lastminute cadeau is even simpel als snel. Op de site www.adopteereenkip.nl kan vanaf vandaag via een eenmalige machtiging een biologische adoptiekip besteld worden. Direct na bestelling kan een prachtige cadeaubon op naam gedownload en geprint worden, zodat de totale aanschaf van het cadeau niet meer dan 5 minuten (op elk gewenst moment) in beslag hoeft te nemen. Zodra betaling verwerkt en ontvangen is door Biologica, ontvangt de begunstigde via de post het adoptiecertificaat en de Kippenpost met de waardebonnen voor de eieren.

Onlangs maakte Deloitte bekend dat de cadeaubon op dit moment het meest gewenste cadeau onder volwassenen is. Biologica hoopt met deze wereldprimeur op het gebied van cadeauservice in te spelen op deze ontwikkeling en extra impulsen te kunnen geven aan de groei van de biologische sector. In het afgelopen jaar steeg de omzet van biologische eieren dankzij het adoptieproject al met meer dan 30%, waarmee biologische eieren koploper werden in groei van alle biologische productsegmenten. Ook na Pasen zal het biologische cadeau online verkrijgbaar blijven zodat nooit meer iemand door tijdnood met lege handen naar een feestelijke gelegenheid hoeft te gaan.

Bestel de 'Kadokip Online' op: www.adopteereenkip.nl

Einde persbericht

---

Meer info voor de redactie:

Biologica, Annelijn Steenbruggen, steenbruggen@biologica.nl, tel. 030-2339982 (kantooruren)
Gratis beeldmateriaal kunt u opvragen via:
www.platformbiologica.nl/beeldbank.