Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326


Datum: 23 maart 2005

(

Voorschoten Fietsster komt ten val
Een 36-jarige vrouw uit Voorschoten kwam woensdag 23 maart rond 08.30 uur op het fietspad aan het Koeriersterspad met haar fiets ten val. De vrouw passeerde een 60-jarige vrouw uit Voorschoten die daar haar hond aan het uitlaten was. Plotseling kwam de hond het fietspad op waardoor de vrouw met haar fiets de hond raakte en viel. Met een hoofdwond is de vrouw overgebracht naar het Anthonius Ziekenhuis in Leidschendam.

Leiderdorp Aanrijding
Een 19-jarige automobiliste uit Leiderdorp verleende op woensdag 23 maart rond 09.35 uur op de Buitenhoflaan geen voorrang aan een 55-jarige automobilist uit Katwijk. De vrouw reed de Hooiweide in en zag daarbij de over de Buitenhoflaan naderende auto van de Katwijker over het hoofd. Door de klap van de aanrijding schoot de auto van de vrouw tegen een op de Hooiweide voor de Buitenhoflaan wachtende auto aan. Deze auto werd bestuurd door een 68-jarige man uit Leiderdorp. De vrouw werd voor onderzoek meegenomen naar het Rijnland Ziekenhuis. Daar werd geen letsel gecontateerd.

Zevenhuizen Scooterrijdster komt ten val
Een 18-jarige vrouw uit Nieuwerkerk aan den IJssel kwam op woensdag 23 maart rond 08.20 uur op de Swanlaweg met haar scooter ten val. Vermoedelijk kwam ze ten val na een stuurcorrectie. Zij was namelijk door onbekende oorzaak in de berm terecht gekomen en probeerde daar uit te sturen. Met klachten over haar been is zij voor onderzoek overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Gouda Aanrijding
Op de kruising Joubertstraat met de Voorwillenseweg, de Zuidelijke Zwarteweg en de Karnemelksloot gebeurde op woensdag 23 maart rond 13.45 uur een aanrijding tussen een 46-jarige automobilist uit Gouda en een 13-jarig meisje uit Gouda. Het meisje fietste vanaf de Voorwillenseweg plotseling de kruising over. De automobilist die over de Joubertstraat reed remde nog uit alle macht maar kon een aanrijding met het kind niet meer voorkomen. Het meisje is met hoofdletsel overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.


------------------------------------------ einde middagberichten ------------------------------------------


---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --