Gemeente Woudenberg


Stoppen met roken? De GGD Eemland helpt!

GGD Eemland organiseert in maart wederom een cursus stoppen-met-roken met de naam Training Pakje Kans. Elke dag zijn duizenden mensen bezig met stoppen met roken. Dat is een kwestie van willen maar ook van kunnen. Voor velen is stoppen met roken een hele inspanning waarbij elke hulp welkom is. De training Pakje Kans is één van de hoogst scorende ondersteuningsmethoden en maakt de kans op succes ruim driemaal groter dan stoppen met roken op eigen houtje.

Training
De Training Pakje Kans is een training waarin mensen in groepsverband in 9 bijeenkomsten binnen 12 weken stoppen met roken. Na een goede voorbereiding stop je op de dag van bijeenkomst 3 met hulp van de trainer en medestoppers. Dankzij de training houd je jouw motivatie op peil en leer je technieken om met moeilijke momenten om te gaan. De 9 bijeenkomsten van de Training Pakje Kans zijn gepland op: 30 maart, 6, 11, 13, 20, 27 april, 11 en 15 mei en 15 juni van 20.00 tot 21.30 uur bij de GGD Eemland aan de Zonnehof 10 te Amersfoort. Iedereen uit de regio Amersfoort is welkom. De kosten voor de gehele training bedragen Euro 68,-. Aanmelden kan per telefoon 033 - 4 678 200 en via de website www.ggdeemland.nl

Informatiebijeenkomst
Voorafgaand aan de training is op woensdag 23 maart een informatiebijeenkomst bij de GGD, aanvang 20.00 uur. Hier wordt meer informatie gegeven over de inhoud van de training. Ook tijdens deze avond kunt u zich opgeven voor de training.
Laatst gewijzigd op 07/03/2005