Ingezonden persbericht


Proef met Meehoppen 23 maart van start!

22 maart 2005

Praktijkproef met nieuw vervoersconcept op De Aam in Elst.

Op woensdag 23 maart vindt op bedrijventerrein De Aam te Elst de feestelijke start van de proef met het vervoersconcept Meehoppen plaats!

Om 15.30 uur zullen wethouder mevrouw C. De Bot-Huver en de heer J.H.G. Walraven, portefeuillehouder van het KAN (en mede namens gedeputeerde mevrouw M. van Haaren van de provincie Gelderland), de meehophalte nabij het NS-station feestelijk openen. Aansluitend wordt aan enkele bedrijven op De Aam een toepasselijke attentie aangeboden. Vanaf 16.45 uur is er afsluitend een borrel bij de Driestroom, Industrieweg Oost 27.

Het programma start bij de centrale meehophalte bij station Elst en is als volgt:

15.30 welkomstwoord van dhr. A. Springveld (directeur VCC Oost). 15.35 openingswoord en -handeling (C. de Bot-Huver en J.H.G. Walraven). 15.45 start tour over De Aam (promotiebezoek aan drie bedrijven). 16.45 afsluitende borrel bij De Driestroom, Industrieweg Oost 27.

Het meehopconcept is een idee van VCC Oost. De proef in Elst wordt mede mogelijk gemaakt door het Knooppunt Arnhem-Nijmegen en de provincie Gelderland.

Kijk voor meer informatie over meehoppen op www.meehoppen.nl

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de projectleiders: Ben Winkelmolen en Jules Gilissen, mobiliteitsadviseurs VCC Oost, telefoon (026) 353 76 92 of (026) 353 76 93.

VCC Oost - Postbus 221 - 6800 AE Arnhem - (026) 353 76 80 - info@vccoost.nl

VCC Oost
Mobiliteitsadviescentrum VCC Oost is een onafhankelijke stichting die adviseert, ondersteunt en stimuleert op het gebied van mobiliteitsmanagement. Het optimaliseren van de bereikbaarheid van locaties staat hierbij centraal. Door de verschillende verkeersstromen te managen worden mobiliteit en de kosten daarvan beheersbaar: met mobiliteitsmanagement gaat u geregeld op weg!

Kijk voor meer informatie op onze website:

www.vccoost.nl