TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 23-03-2005

REINOUT OERLEMANS NAAR TROS

Presentator en televisiemaker Reinout Oerlemans (33) stapt per 1 september 2005 over naar de TROS. Oerlemans tekent vandaag (woensdag 23 maart) een overeenkomst die hem drie jaar als presentator en programmamaker aan de TROS verbindt. Over de invulling van programma's voeren beide partijen binnenkort nader overleg. De 33-jarige Oerlemans gaat in ieder geval een talkshow presenteren.

Julius Minnaar, directeur Media en Financiën TROS: "We zijn enorm blij dat Reinout voor De Grootste Familie van Nederland komt werken. Hij heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een veelzijdig televisieman. Reinout is een jonge en ervaren presentator én natuurlijk een goede televisiemaker. De komst van Reinout is een goede stap met het oog op de toekomst van de TROS. We verheugen ons zeer op de samenwerking".

Reinout Oerlemans: "Ik ga bij de TROS een spannende en uitdagende tijd tegemoet. De TROS heeft ijzersterke titels als Vermist, Radar, Postcodeloterij ÉÉN tegen 100, De Notenclub en ons eigen BankGiroLoterij Bankgeheim. Ik hoop nog veel meer aan dat succes te kunnen bijdragen. Ik kijk met erg veel plezier en waardering terug op mijn tijd bij RTL4 en heb hoge verwachtingen van de nieuwe mogelijkheden die zich bij de TROS voor mij aandienen, als presentator en als producent".