Provincie Limburg

Met provinciale subsidie 40 arbeidsplaatsen in de automotive behouden Realpro BV krijgt een subsidie van 100.000,- van de Provincie Limburg

om zich te vestigen in Wanssum. Realpro BV neemt een deel van de activiteiten van Inalfa Metal Products over. Daarmee blijven 40 arbeidsplaatsen in Limburg behouden. De bedrijfs-activiteiten van Realpro BV zijn het mechanisch bewerken van hoogwaardige aluminium onderdelen (voornamelijk geleiders voor schuifdaken). Met de vestiging van Realpro BV in Wanssum blijven deze automotive MKB-gerelateerde activiteiten in Limburg behouden.

Inalfa Metal Products BV heeft haar bedrijfsactiviteiten in Venray beëindigd. Een deel van de activiteiten is verplaatst naar een Belgische nevenvestiging, een ander deel is afgestoten. Voor ongeveer 50 werknemers dreigde ontslag. Door het naar Limburg halen van Realpro BV worden hiervan 40 arbeidsplaatsen behouden. Realpro BV investeert met de overname van Inalfa Metal Products BV en de vestiging in Wanssum een bedrag van ten minste 1.000.000,-. In de toekomst verwacht Realpro BV nog een forse uitbreidingsinvestering te verrichten en daarmee de werkgelegenheid verder uit te breiden.

23-3-2005 09:15

terug

leeg