Gemeente Zwolle

Wijkplatform en wijkschouw Stadshagen

Woensdagavond 23 maart 2005 komt het Wijkplatform Stadshagen voor de zestiende maal bij elkaar.
Het zal die avond vooral gaan over de ontwikkelingen in Stadshagen, zoals wegen, verkeer, sportpark en centrumpark. Voor jongeren is het extra interessant, want ook het jongerencentrum en de skatebaan komen aan bod. Verder is er uitleg over Premie op actie.
In het wijkplatform overlegt de gemeente met de wijk. Arno Post is voorzitter en namens de gemeente komen in ieder geval wijkwethouder Peter Pot, wijkmanager Ben Scherluit, wijkbeheerder Jurrien Stroomberg en wijkvoorman Herman Middelkamp naar de bijeenkomst. Het platform start om 19.30 uur in de Zevensprong, Mannagras 30. U bent allemaal van harte welkom.
Voor de bijeenkomst houdt wijkwethouder Peter Pot spreekuur. U kunt met hem praten over meer persoonlijke onderwerpen. Het spreekuur is vanaf 19.00 uur, ook in de Zevensprong.

Wijkschouw
Op 23 maart wordt er ook een wijkschouw gehouden in Stadshagen. Een wijkschouw is een rondgang door de wijk: lopend of per fiets. Bewoners gaan met de wijkwethouder op pad door de eigen buurt.
De wijkschouw Stadshagen wordt gehouden van 16.00 tot 18.00 uur. De start is vanaf het Informatiecentrum Stadshagen aan de Klokkengieterlaan en wordt uitgevoerd op de fiets. Wilt u dat een bepaalde lokatie bekeken wordt, of u wilt zelf meelopen? Geef dat dan door aan de Servicelijn Wijkzaken: 038-498 3300.

Meldingen over beheer en onderhoud
Bij de wijkbeheerder kunt u terecht met klachten en meldingen over het beheer en onderhoud van de wijk. In de pauze van het platform kan hij deze noteren. U kunt ook tijdens kantoortijden naar het Servicepunt Wijkbeheer. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar onder nummer (038) 498 33 00.


---