Gemeente Tilburg

Datum
22 maart 2005

Afsluiten parkeerterrein tussen Akkerstraat en Bredaseweg

Ten behoeve van de veiligheid

Een aantal bewoners uit de Akkerstraat en Bredaseweg heeft een verzoek ingediend bij de gemeente voor het afsluiten van het parkeerterrein tussen de Akkerstraat en de Bredaseweg. Regelmatig zijn bewoners slachtoffer van auto-inbraken, waardoor men de auto niet graag op dit parkeerterrein parkeert.

Afsluiten parkeerterrein

De ingang van het parkeerterrein ligt in de Akkerstraat naast huisnummer 21. De bedoeling is dat aan deze zijde, maar ook in de onderdoorgang richting Bredaseweg, een hekwerk wordt geplaatst. Dit hekwerk is overdag open, zodat de parkeerplaatsen voor iedereen (bijv. bezoekers/werknemers Bredaseweg) bereikbaar zijn. ´s Avonds wordt, vanaf een bepaalde tijd (bijv. 21.00 uur), het hekwerk op slot gaan. Dit gebeurt door omwonenden die zich aan kunnen melden voor een sleutel. De kosten voor onder andere het hekwerk zijn voor de gemeente. Voor de sleutels wordt E6,50 per stuk gevraagd. Tegen de tijd dat de bouwvergunning verstrekt is, wordt er een bewonersavond georganiseerd. Tijdens deze bewonersavond wordt het beheer en onderhoud van het terrein bespoken. Hierover ontvangt u ter zijner tijd weer een bewonersbrief.

Tekening
Aan de achterzijde van deze bewonersbrief vindt u de tekening van het parkeerterrein en de locatie van de hekwerken.

Informatie
Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief of bezwaar hebben tegen de afsluiting van het parkeerterrein, dan kunt u contact opnemen met Bianca van Oirschot van gebiedsteam Oude Stad. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 542 80 75 of per mail op bianca.van.oirschot@tilburg.nl


---- --