Ingezonden persbericht


Persbericht

MarketShare onderzoekt aanbod Content Management.

Door de explosieve groei van informatie en het aantal beschikbare mediakanalen, groeit de markt voor Content Management Systemen (CMS) nog steeds. Dit voor zowel aanbod als vraagzijde. Het complete aanbod van CM Systemen is echter nooit op een goede manier inzichtelijk gemaakt. MarketShare heeft daarom een enquête opgestart, om deze aanbodzijde beter in kaart te brengen.

Deze enquête zal onderwerpen registreren zoals: organisatie profiel, aanbod type, de markten, prijzen, functionaliteiten, gebruikte technieken etc. Op basis van de ontvangen informatie, wordt als eerste een bondig overzichtsrapport gegenereerd. Daarna worden vergelijkingen gemaakt op basis van regio, functionaliteiten (matrix) en marktposities(quadranten)

Dit is de tweede versie. In 2003 is er ook een onderzoek gehouden maar dan op kleinere schaal. We zijn dan ook benieuwd of er grote verschillen zijn ontstaan in 1 ½ jaar tijd. Dit onderzoek wordt niet alleen uitgevoerd in Nederland, maar ook in België en andere landen.

MarketShare maakt geen onderscheid onder leveranciers of producten, om het overzicht zo compleet mogelijk te maken. Dit is ook het onderscheid met andere onderzoeken of publicaties, omdat er nog nooit zoveel gegevens verzameld werden van zoveel leveranciers.

Het eerste overzichtsrapport zal tijdens de TINE beurs geïntroduceerd worden. Deze introductie vindt plaats op dinsdag 19 april om 11:00 uur bij E-World op het eMerce internet café. Wilt u hierbij aanwezig zijn, vraag dan een gratis toegangskaart aan via onze website: http://www.marketshare.nl/index.php?id=156 Wilt u dit overzichtsrapport ontvangen, dan kunt u dit na afloop van de TINE beurs bestellen via onze website: www.marketshare.nl

Over MarketShare
MarketShare ondersteunt bedrijven bij de optimalisatie van internet toepassingen. Als onafhankelijk intermediair helpen we kleine en grote bedrijven, tijdens het oriëntatieproces voor Content Management & Communicatie. Via 3 servicelijnen bieden we klanten de keus, hoe onze services in te zetten: advies, publicaties of events. MarketShare houdt kantoor in Den Bosch en heeft ook een vestiging in Buggenhout, België.



Ingezonden persbericht