Gemeente Hilversum

Rinus Schaap Prijs
Dit voorjaar wil de gemeente opnieuw de Rinus Schaap Prijs uitreiken. Na de start in 1991 zal het voor de veertiende keer zijn dat een 'Schaap met vijf poten' wordt gekozen.
Zo wordt wel iemand genoemd met uitzonderlijke kwaliteiten. Deze prijs wordt eenmaal pert jaar toegekend aan een Hilversumse of een Hilversummer, die zich als vrijwillig(st)er zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor de sport.
De prijs is vernoemd naar de Hilversummer Rinus Schaap, die in de jaren vijftig bekendheid genoot als voorhoedespeler van het Nederlands voetbalelftal. Hij was minstens zo bekend dankzij zijn sportieve gedrag binnen en buiten het voetbalveld.
Vorig jaar werd de prijs uitgereikt aan Michel Kukupessy van de badmintonclub OSO.
Voor deze versie van de Schaap Prijs, die betrekking heeft op het kalenderjaar 2004, kan iedereen tot 10 april 2005 schriftelijk kandidaten voordragen.

Als u de adressering Raadhuis, Antwoordnummer 1199, 1200 VB Hilversum gebruikt, hoeft u geen postzegel te gebruiken.
Wilt u linksboven op de enveloppe Schaap Prijs vermelden? De prijs bestaat uit twee delen: de club ontvangt het beeldje Het-schaap-met-de-vijf-poten en de winnaar of winnares een cadeau met een tegenwaarde van EUR250,- .