Politie Zeeland


---


Z-1608-2005 Aanrijding in Terneuzen

Donderdagmiddag rond 16.15 uur vond er op de kruising Oude Vaart, Kaardebolstraat in Terneuzen een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 24-jarige automobiliste uit Terneuzen reed over de Oude Vaart komende uit de richting van het winkelcentrum Zuidpolder.
Op vermelde kruising verleende ze geen voorrang aan de voor haar van rechts komende 76-jarige automobilist uit Terneuzen.
Er was alleen materiële schade.


Z-1609-2005 Woninginbraak

Tussen donderdagochtend 08.30 uur en donderdagmiddag 17.05 uur is er ingebroken in een woning aan de Nolleweg in IJzendijke.
Uit de woning werd niets weggenomen. De toegang tot de woning werd geforceerd; het totale schadebedrag is nog onbekend.


O-1610-2005 Aanrijding bij Waarde

Donderdagmiddag rond 15.40 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Waarde een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 41-jarige automobilist uit Vlissingen reed over de Rijksweg A58 komende uit de richting van Goes en gaan de in de richting van Bergen op Zoom.
Toen hij afremde kon de 34-jarige automobilist uit Terneuzen, die achter hem reed, niet meer op tijd remmen.
Er was alleen materiële schade.


W-1611-2005 Winkeldiefstal

Donderdagavond rond 19.40 uur is een 35-jarige man uit Vlissingen in de Albert Heijn aan de Aagje Dekenstraat in zijn woonplaats aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had drank met onbekende waarde weggenomen.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland