Rijn&Venen 11.00 uur

Utrecht 24-03-2005 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Skeeler gevallen

MONTFOORT- Op woensdagmiddag raakte een man op skeelers gewond.

Omstreeks 15.30 uur reed een 49-jarige man samen met twee andere skeeleraars over de Heeswijk. Uit tegenovergestelde richting kwamen twee fietsers. De 49-jarige man kwam na het passeren ten val en raakte enkele minuten buiten bewustzijn. Vermoedelijk was hij geraakt door een fietser.

De man kwam weer bij en werd met verwondingen aan armen en benen vervoerd naar het ziekenhuis.

Baldadig gedrag

WOERDEN- Op woensdagavond werden vier jongens aangehouden voor baldadigheid.

Omstreeks 19.50 uur kreeg de politie de melding dat vier jongens flessen op de Oostsingel kapot gooiden. De jongens, in de leeftijd van 15 jaar uit Kamerik, Woerden en Montfoort werden aangehouden. Zij kregen allen een bekeuring voor baldadigheid.

Bestolen van bromfiets

MAARSSEN- Op woensdagavond moest een man zijn bromfiets afgeven.

Omstreeks 20.50 uur reed een 18-jarige man uit Maarssen op zijn bromfiets over de Duivenkamp. Achterop zat een vriend van hem. Bij het tunneltjes bij de wijk Duivenkamp sprongen plotseling vier donkergekleurde mannen op de weg en belemmerden de doorgang. De 18-jarige man moest stoppen en samen met zijn passagier gedwongen om af te stappen. Vervolgens stapte de vier jongens op de zwarte scooter Gilera met rode velgen en een gele achterveer en reden hard weg.

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Rijn & Venen; 0900-8844.