Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Attractiepark Slagharen opent Seizoen 2005,
een seizoen boordevol vernieuwing!

SLAGHAREN - Na een spectaculair seizoen in 2004 met ruim 1.325.000 bezoekers opent Attractiepark Slagharen Goede Vrijdag 25 maart 2005 zijn poorten weer. Tijdens de wintermaanden zijn de voorbereidingen voor dit seizoen volop gaande geweest. Van een vergroot en vernieuwd Circus- en Showtheater tot de uitbreiding van het muziekaanbod; ook dit seizoen belooft wederom spectaculair te zijn.

Attractiepark Slagharen heeft afgelopen jaar zijn record aantal bezoekers mogen bereiken met een geweldig aantal van 1.325.000 bezoekers. Ook hiermee heeft Attractiepark Slagharen waar gemaakt bij de internationale top van dag- en verblijfsrecreatie te mogen horen.

In het totaal vernieuwde en vergrote Circus- en Showtheater is er plezier voor jong en oud. Met diverse muzikale, maar ook humoristische shows, is er vermaak voor iedereen! Het muziekaanbod is dit jaar uitgebreid met optredens van Shantykoren. Deze muziek is te omschrijven als een bonte verzameling shanty's en zeemansliederen, die door hun ritme, vrolijkheid en soms melancholie vaak en graag gezongen worden. Ook aan vermaak op het attractiepark is gedacht! Met trots verwelkomt Attractiepark Slagharen twee cartoon characters. Wie ze zijn en hoe ze eruit zien blijft nog even geheim. Wanneer u Attractiepark Slagharen bezoekt het komende seizoen zullen de cartoon characters u een warm onthaal geven...

Attractiepark Slagharen is dit jaar geopend van 25 maart tot en met 30 oktober 2005. Dagelijks zijn de poorten van het attractiepark open van 10.00 uur tot 17.30 uur (in de weekenden, feestdagen en schoolvakanties tot 18.00 uur). De entreeprijs bedraagt ¤ 18,00 per persoon. Attractiepark Slagharen hanteert een all-in entreeprijs. Dit betekent met één toegangsbewijs gratis en onbeperkt gebruik maken van alle attracties, het Circus- en Showtheater, de voorstellingen en de zwembaden.

Slagharen, januari 2005.



Ingezonden persbericht