VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
http://www.musicals.nl

André van Duin Jubileumshow wegens groot succes 4 weken verlengd

De André van Duin Jubileumshow is wegens groot succes vier weken verlengd; van 28 maart t/m 1 april 2005 in het nieuwe Luxor in Rotterdam en van 14 juni t/m 3 juli 2005 in Koninklijk Theater Carré, waar André van Duin momenteel avond aan avond voor uitverkochte zalen speelt. Na een afwezigheid van tien jaar is André weer terug in de Nederlandse theaters en met veel succes. In het weekend na de feestelijke opening in Carré, werden meer dan 5000 kaarten verkocht. Zijn theatertournee was in een mum van tijd nagenoeg uitverkocht. Vanwege de aanhoudend grote vraag naar kaarten besloot Joop van den Ende Theaterproducties de humoristische theatershow van André van Duin met Joke Bruijs, Ron Brandsteder en muzikaal leider Jan Rietman met vier weken te verlengen.

De André van Duin Jubileumshow ontving lovende kritieken. Algemeen Dagblad: 'André van Duin in grootse vorm', '...ongekend hoge kwaliteit; zonder twijfel een van zijn beste theaterprogramma's...' Trouw: 'Deze vakman verstaat nog steeds haarfijn de kunst van het entertainen.' De Telegraaf : 'Voor de echte fans (...) een absolute must. 'Dagblad van het Noorden: 'Alles waarin hij groot en goed was is er weer.'

Tot en met begin juli zal de André van Duin Jubileumshow in diverse steden te zien zijn waaronder Tilburg, Breda en Groningen. Kaarten zijn verkrijgbaar via TopTicketLine 0900- 300 5000 (45cpm). Voor meer informatie en reserveringen: www.andrevanduin.nl.

Noot voor de redactie/