MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

U2 Vertigo Tour

U2 The Vertigo 2005 worldtour
Na maandenlange geruchten en speculaties is vanochtend dan eindelijk de wereldtournee van U2 bekend gemaakt. Zojuist heeft de Ierse band de data van The Vertigo / 2005 wereldtournee aangekondigd. Op maandag 28 maart a.s. begint de band in San Diego waarna de Europese tournee op 10 juni a.s. volgt. U2 staat woensdag 13 juli a.s. op Hollandse bodem in de Amsterdam ArenA. De kaartverkoop begint volgende week zaterdag 5 februari a.s. om 10.00 uur bij de Ticketservice en de bekende voorverkoopadressen.

U2 was vier jaar geleden voor het laatst live in ons land te zien tijdens drie spectaculaire concerten in het Gelredome naar aanleiding van de Elevation Tour. Het nieuwe album How To Dismantle An Atomic Bomb is wereldwijd omarmd door de U2 fans, maar liefst 8,5 miljoen exemplaren zijn er sinds november wereldwijd van verkocht. Fans en critici zijn lovend over het elfde album van U2 dat weer een opmerkelijk goed rockalbum is en U2 terug brengt naar haar roots. Het is maar weinig bands gegeven om meer dan 25 jaar muziek te maken, zich te blijven vernieuwen en tevens wereldwijd de hitlijsten blijven bestormen.

U2 manager Paul McGuinness over de Vertigo Tournee: Now that all the logistics are worked out, the band is really looking forward to getting on the road. I have heard the new songs in rehearsal, they sound really great and the new production is going to blow everyone away. U2 staat bekend om fabuleuze live shows dus de verwachtingen zijn hooggespannen helemaal met het oog op het voortreffelijke How To Dismantle A Bomb album. U2 zal de bezoekers van de Amsterdam ArenA een spectaculaire live show laten zien.

U2
Woensdag 13 juli a.s.
Amsterdam ArenA - Amsterdam
Entree: 70, 69, 65,57, 53 euro (excl. servicekosten) LET OP: per persoon maximaal 6
Aanvang: t.b.a. (zie www.mojo.nl)

Kaartverkoop start volgende week zaterdag 5 februari a.s. om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's,
0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

24 jan 05 10:35