MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: Bryan Adams in Ahoy'

Mojo Concerts, Delft, 8 februari 2005

BRYAN ADAMS IN AHOY'

De Canadese rockgitarist/zanger Bryan Adams staat op maandag 28 maart voor een eenmalig concert in Ahoy' Rotterdam. De kaartverkoop voor dit concert begint aans taandedonderdagom10.00uur.

Recordhouder Bryan Adams heeft maar liefst in 30 landen een nummer één notering gehad en verkocht wereldwijd meer dan 60 miljoen albums. Zijn carrière kwam direct in een stroomversnelling met zijn debuutalbum Bryan Adams dat hij samen met drummer Jim Vallance uitbracht in 1980.

Daarna volgden onder meer het succesvolle derde album Cuts Like a Knife (1983) met de hitsingle 'Straight from the Heart', en een jaar later het album Reckless dat maar liefst zes Top 20 hits voortbracht: 'Run to You', 'Somebody', 'Heaven', 'Summer of '69', 'One Night Love Affair', en het duet met Tina Turner 'It's Only Love'. Dit succes werd zo mogelijk nog overtroffen door de release van de single '(Everything I Do) I Do It for You' uit 1991 die zowel in Amerika als de nummer één positie behaalde en daar een record aantal weken bleef staan.

Ook de afgelopen jaren bleef Bryan Adams succesvol met onder meer de soundtrack voor de Dreamwork-animatiefilm Spirit: Stallion of the Cimarron (gecomponeerd door Hans Zimmer) die hem in 2002 een Golden Globe nominatie opleverde. Daarnaast produceerde Adams in samenwerking met Vallance tientallen songs voor artiesten als Kiss, Uriah Heep, Bonnie Tyler, Joe Cocker en Celine Dion. Zijn meest recente album kwam uit in 2004 onder de titel Room Service.

BRYAN ADAMS & support act
Maandag 28 maart 2005
Ahoy' - Rotterdam
Entree: EUR 39, EUR 37, EUR 35, EUR 33 (excl. servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start donderdag 10 februari om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.