Politie Zeeland


---

O-1685-2005 Vernieling auto's Goes
In de nacht van 27 op 28 maart is een aantal auto's in Goes en omgeving vernield.
Op de Oostsingel werd van een personenauto de buitenspiegel vernield. In twee auto's die geparkeerd stonden aan het Stationspark in Goes is ingebroken. Wat er precies weg is genomen is nog niet bekend. Ook een auto die geparkeerd stond op de Lange Meet in Kapelle is vernield. Er werd een ruit ingeslagen en de antenne en ruitenwissers zijn vernield.

W-1686-2005 Diefstal scooters
In Vlissingen werd, vanuit Westerzicht, een snorfiets weggenomen tussen zondag 18.00 uur en maandag 10.00 uur.
De snorfiets stond geparkeerd nabij de woning van de eigenaar. Het betreft een rode Tomos, voorzien van het verzekeringsplaatje XRN-028.
In Middelburg werd ook een bromscooter weggenomen. Deze stond op de Korte Geere geparkeerd. Hij is weggenomen tussen gisteravond 20.30 en 23.30 uur. Het betreft een zilverkleurige Yamaha. Hij is voorzien van het verzekeringsplaatje SLR-915.
In Brouwershaven, op de Heernisweg, werden tussen gistermiddag 16.00 uur en vannacht 00.30 uur, onderdelen van een scooter weggenomen. De voorkap, karterkap en het verzekeringsplaatje werden van de scooter afgehaald.

W-1687-2005 Inbraak in vakantiewoning
Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een inbraak in een vakantiewoning aan het Jonkheer D Casembrootplein in Domburg.
Een van de tijdelijke bewoners van het pand ging vanmorgen omstreeks 06.15 uur naar beneden omdat zij dacht een geluid te horen. Dit bleek ook zo te zijn, er stond een man in een kamer beneden. De vrouw gaf een schreeuw, evenals de inbreker. Deze nam meteen de benen. In de woning was alles doorzocht. Uit de woning zijn o.a. twee telefoons en twee portemonnees met inhoud weggenomen.

O-1688-2005 Diefstal dakdragers
Van een auto die geparkeerd stond op de Mauritsweg in Renesse, zijn twee dakdragers weggenomen.

W-1689-2005 Ruitje vernield, Middelburg
Van een woning aan het Hofplein in Middelburg is een ruitje vernield in de nacht van zondag op maandag. Een schadebedrag is nog niet bekend.

W-1690-2005 Onder invloed op de brommer
Een 27-jarige Vlissinger is vannacht rond 04.25 uur betrapt op het rijden onder invloed.
De man reed op zijn brommer over het Plein 1940 in Middelburg, toen hij een blaastest moest ondergaan. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een bekeuring.

O-1691-2005 Vernieling strandpaviljoen
Van een strandpaviljoen aan het Strand in Renesse zijn drie ruiten vernield. Ook werd een toiletkraan kapot gemaakt. Een schadebedrag is nog niet bekend.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland