Gemeente Delft

OpTweede Paasdag (28 maart) om 14.00 uur onthult Jan Torenstra (wethouder welzijn) het Paarse Paaltjespad. De 'onthulling' vindt plaats voor de ingang van natuur- en milieucentrum De Papaver aan de Korftlaan 6. Het Paarse Paaltjes Pad is een initiatief van IVN (vereniging voor natuur- en milieueducatie afdeling Delft). Iedereen is welkom om de onthulling bij te wonen en om deel te nemen aan de excursie langs de paarse paaltjes in de Delftse Hout. Deelnemers krijgen een prachtig boekje met beschrijving van de route en wandelen zij onder leiding van een gids het Paarse Paaltjespad (kosten E 2,50).

Het Paarse Paaltjespad is het eerste échte paaltjespad in de Delftse Hout. Door de paaltjes te volgen wordt een mooie en afwisselende tocht gemaakt door het hele gebied van de Delftse Hout. In de bijbehorende routebeschrijving is bovendien allerlei achtergrondinformatie over flora, fauna en landschappen van de Delftse Hout te vinden. Deze routebeschrijving is vanaf heden verkrijgbaar bij natuur- en milieucentrum De Papaver. Op Tweede Paasdag is het natuur- en milieucentrum Papaver open!

Noot aan de redactie:
Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om bij de 'onthulling' van de Paarse paaltjesroute aanwezig te zijn op 28 maart om 14.00 uur aan de Korftlaan 6 bij de Papaver. Voor nadere vragen kunt u terecht bij Esther Holster (communicatie gemeente Delft), telefoon: 015-2602491.
-----------------------


---- --