Politie Zeeland


---

O-1704-2005 Verkeersongeval met vier gewonden
Vanmiddag (precieze tijdstip niet bekend) heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising Florisweg/Duivendijkseweg in Kerkwerve.
Bij dit ongeval zijn vier gewonden gevallen. Een 42-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen Duiveland reed op de Florisweg in Kerkwerve. Vermoedelijk verleende zij op het kruispunt voornoemd, geen voorrang aan een voor haar van rechts komende 48-jarige automobilist uit dezelfde gemeente. Deze man zat met twee gezinsleden in zijn auto, een 37-jarige vrouw en een jongetje van 5 jaar. Alle drie de inzittenden raakten gewond. Vader en moeder braken het borstbeen en het zoontje raakte gewond aan zijn heup. Alle gezinsleden blijven, ter observatie, in het ziekenhuis. De 42-jarige automobiliste is ook overgebracht naar het ziekenhuis, na behandeling kon zij het ziekenhuis weer verlaten. Bij haar is een hoofdwond gehecht en zij heeft een hersenschudding. De auto van het gezin is total loss verklaard. De auto van de 42-jarige vrouw is rondom zwaar beschadigd.

W-1705-2005 Inbraak in woning, Middelburg
In een woning aan het Park de Moucheron in Middelburg is tussen 24 maart 11.30 uur en vanmiddag 15.30 uur ingebroken.
De bewoners kwamen thuis en wilden de voordeur openen. Dit lukte niet, omdat iemand deze aan de binnenzijde op slot had gedaan. Zij liepen om het huis heen en constateerden dat er in de woning was ingebroken. Zij troffen een raam aan dat openstond. De woning was compleet doorzocht. Op het eerste gezicht is er uit de woning niets weggenomen.

O-1706-2005 Vernieling
Een ruit van een pand aan de Beestenmarkt in Goes is, mogelijk vannacht, ingegooid. Een schadebedrag is nog niet bekend.

W-1707-2005 Diefstal uit auto
In de Singelstraat in Middelburg is tussen gisterochtend 07.00 uur en vanmiddag 15.00 uur ingebroken in een geparkeerd staande auto.
Uit de auto werd de autoradio weggenomen. Een schadebedrag is nog niet bekend.

W-1708-2005 Inbraak Middelburg
In een pand aan de Olmenlaan in Middelburg is ingebroken.
Door het verbreken van de toegang kon(den) de dader(s) het pand betreden. Er werden o.a. een gsm en computerapparatuur weggenomen. Een schadebedrag is nog niet bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.