PERSBERICHT
14 maart 2005

PRIORITY TELECOM VOORNEMENS DRIE NIEUWE LEDEN RAAD VAN COMMISSARISSEN TE BENOEMEN

Priority Telecom N.V. (Euronext Amsterdam: PRIOR) kondigt aan dat op 29 maart 2005 een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal worden gehouden, waarin Richard de Lange, Mike Moriarty en Paul Ward worden voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen.

De heer de Lange is interim-voorzitter van EnergieNed, Federatie van Energiebedrijven in Nederland, en lid van de board van NAVTEQ, provider van data- en navigatiesystemen genoteerd aan de New York Stock Exchange. De heer Moriarty is als managing director bij chellomedia verantwoordelijk voor investeringen en is sinds 12 jaar aan UGC verbonden. De heer Ward heeft 20 jaar ervaring op het gebied van management, private equity en investment banking.

Na de benoeming zal de Raad van Commissarissen uit zeven leden bestaan: Mike Fries (voorzitter), Charles Bracken, Anton Tuijten, Annemarie Jorritsma-Lebbink, Richard de Lange, Mike Moriarty en Paul Ward.

De formele aankondiging voor deze Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal op de gebruikelijke wijze plaatsvinden.

Priority Telecom N.V.
Priority Telecom, gevestigd in Amsterdam, is een faciliteitengebaseerde zakelijke aanbieder van telecommunicatiediensten die zich met name richt op haar stedelijke kernmarkten in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Priority Telecom levert high-speed internettoegang, privé-datanetwerken, op maat gemaakte netwerkdiensten en voice-diensten aan meer dan 9.500 zakelijke klanten. Priority Telecom richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten en stedelijke/nationale leveranciers van telecommunicatiediensten en maakt daarbij optimaal gebruik van haar dichte stedelijke vezelnetwerk en ervaren lokale directe verkoopmedewerkers. Priority Telecom, een groepsvennootschap van UGC Inc, is genoteerd aan Euronext Amsterdam en wordt verhandeld onder het symbool "PRIOR". Voor meer nieuws en informatie surft u naar www.prioritytelecom.com.

Priority Telecom N.V.
Citigate First Financial
Uneke Dekkers, tel: 020 - 5754021 / 06 - 50 26 16 26
E-mail: investor.relations@prioritytelecom.com

---- --