Ingezonden persbericht

K+V financieel interim gaat zelfstandig verder als HighQ

WOERDEN, 20050329 -- Na ruim twee jaren te hebben gevaren onder de vlag van de K+V groep kiest K+V financieel interim sinds deze week weer voor een eigen koers. De twee directeuren Peter van Herk en Theo Quaijtaal hebben met grootaandeelhouder Paul Kolff overeenstemming bereikt over volledige eigendomsoverdracht van de aandelen van K+V financieel interim b.v.


K+V financieel interim komt hiermee geheel los te staan van de K+V groep. In verband daarmee is gekozen voor een nieuwe naam: HighQ financieel interim. Deze nieuwe naam benadrukt niet alleen de zelfstandigheid, maar ook het hoge kwaliteitsniveau dat de onderneming al jaren nastreeft, waarmaakt en handhaaft. Goede kandidaten, opdrachtopvolging en een juiste match tussen opdracht en kandidaat vormen de basis.

De directeuren Van Herk en Quaijtaal, die het bedrijf sinds meer dan tien jaar besturen, zien de herwonnen zelfstandigheid als een positieve ontwikkeling, zowel voor cliënten als voor de eigen organisatie. "De verzelfstandiging verschaft ons de flexibiliteit om alert en assertief met klanten mee te denken, mee te schakelen en te voldoen aan hun wensen. De naam HighQ past bij onze werkwijze, die berust op een professionele no-nonsense aanpak waarin gezond boerenverstand een goede raadgever is. Onze belangrijkste drijfveren zijn onze fascinatie voor klanten en onze persoonlijke betrokkenheid bij hun activiteiten."

HighQ financieel interim is in de markt voor interim-management en detachering een middelgrote speler. Peter van Herk was in 1992 medeoprichter van de onderneming. Theo Quaijtaal maakt sinds 1993 deel uit van de directie. Tegen de recessie in is het bedrijf in de afgelopen vijf jaren steeds gegroeid. Ambitie en verwachting zijn dat ook de komende jaren een gezonde groei zal worden gerealiseerd. De medewerkers van de onderneming zijn enthousiast over de zekerstelling van de continuïteit en zij hebben alle vertrouwen in de toekomst.

Voor meer informatie: Theo Quaijtaal, directeur HighQ financieel interim b.v., Havenstraat 30, 3441 BK Woerden, telefoon 0348 46 04 11, e-mail tquaijtaal@highq.nl