Openbare Bibliotheek Oss

PERSBERICHT, maart 2005

BLIKOPENER, HET LEZINGENPROGRAMMA VAN DE BASISBIBLIOTHEEK MAASLAND

Extra lezing over Digitale Fotografie in Bibliotheek Heesch

Dinsdag 29 maart is er in de bibliotheek van Heesch een extra lezing over de eerste beginselen va ndigitalefotografie.Josvanden Bogaart uit Nistelrode, een ervaren docent, geeft in één avond uitleg over de belangrijkste aspecten van digitale fotografie.

Door de enorme belangstelling voor zijn eerdere lezing in februari waren de beschikbare kaarten in korte tijd uitverkocht. Voor de lezing op 29 maart zijn er nog kaarten verkrijgbaar.

Kaarten voor de lezing zijn verkrijgbaar à 2,50 in bibliotheek Heesch. De lezing begint om 2 0.00uur.

Digitale fotografie

Digitale fotografie is enorm in opkomst. Wilt u méér weten over de mogelijkheden van digitale fotografie en een optimaal gebruik van de camera dan biedt deze lezing u vooral veel informatie. Behalve aandacht voor de aanschaf van een camera passeren diverse onderwerpen de revue. Wat zijn de eigenaardigheden van digitale fotografie? Tips voor het fotograferen: belichten, flitsen en de compositie. Wat met de fotos te doen? Zelf printen, naar de afdrukcentrale, op tv tonen? Wat zijn de voor en nadelen van deze mogelijkheden wat betreft prijs en kwaliteit. Ook zal er aandacht zijn voor het bewerken van fotos met Paint Shop Pro of Adobe Photoshop.

Informatie

Kaarten voor de lezing op dinsdag 15 februari kosten 2,50. Reserveren is mogelijk op telefoonnummer 0412-451857 of per e-mail: contact@bibliotheekheesch.nl