AutoRai

Nieuwste Å koda actiemodel biedt veel voordeel

(29-3-2005)
Met het nieuwe actiemodel de Å koda Octavia Combi (I) Démarrage haakt Å koda op een aantrekkelijke manier in op de Tour de France, waarvan Å koda sinds 2004 officieel partner is.
Standaard zeer uitgebreid
De Å koda Octavia Combi Démarrage is een veelzijdig model dat voor een zeer aantrekkelijke prijs vele extraâs biedt. Door de uitgebreide specificaties is het model zeer compleet te noemen. Het klein leerpakket, 15â licht metalen velgen, climatronic, parking distance control, klapsleutel met centrale vergrendeling en de stoelbekleding âbamboo blackâ geven de Octavia Combi Démarrage een veelzijdige en luxe uitstraling. De Octavia Combi Démarrage is er met een 1.6/ 75kW benzinemotor al voor â¬19.990, - inclusief BTW/BPM.

Alternatief
Naast de Nieuwe Octavia Combi, welke overigens leverbaar is vanaf â¬20.830,- inclusief BTW/BPM, is er dus een zeer compleet uitgerust alternatief leverbaar, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Voor de aantrekkelijke Démarrage geldt overigens, zolang de voorraad strekt! Krachtig aanbod aan motoren
Naast de 1.6/75kW benzinemotor is de Octavia Combi Démarrage ook leverbaar met drie andere benzinemotoren, de 1.6/75 kW automaat, de
2.0/85kW en de zeer krachtige 1.8T/110kW. Binnen de dieselmotoren kan er gekozen worden voor de 1.9 TDI/66Kw (handgeschakeld en automaat) en de 1.9TDI/81kW.

De Octavia Combi Démarrage biedt naast zeer uitgebreide specificaties, een ruim aanbod van motoren vooral heel veel voordeel. De uiterst attractieve prijs/waarde verhouding is bij de Octavia Combi Démarrage optimaal doorgevoerd. Een zeer complete uitvoering voor een uiterst aantrekkelijke prijs! Dat is weer typisch Å koda: Simply Clever.

De Octavia Combi Démarrage is vanaf heden te bestellen en wordt eind april bij de dealer verwacht.