Gemeente Noordenveld


Project-coordinator en website voor Veenhuizen

Gepubliceerd op: 29 maart 2005

Met de aanstelling van mevrouw Erika Hepping als project-coördinator voor Veenhuizen èn de lancering van de website, www.obveenhuizen.nl is er weer een stap in de goede richting gezet in de ontwikkeling van Veenhuizen.
De gemeente Noordenveld organiseert samen met het Ontwikkelingsbureau een informatiebijeenkomst voor bewoners op dinsdag 29 maart, waar deze site zal worden getoond.

Burgemeester Hans van der Laan: Wij zijn blij met deze jongste ontwikkelingen. Erika is geen onbekende voor ons. Zij werkt bij de Rijksgebouwendienst en vanuit haar positie bij die werkgever was zij al verantwoordelijk voor Veenhuizen. Er zijn in Veenhuizen al tal van projecten in gang gezet en dit leidt er toe dat er organisatorisch het een en ander dient te veranderen. Het is de bedoeling dat Henk Timmerman van het Ontwikkelingsbureau en Erika voorlopig gezamenlijk optrekken, waarna Henk na de ontwikkelingsfase de uiteindelijke realisatie van de projecten aan Erika overdraagt.

De realisatie van de website is een goede zaak. Via dit medium kunnen we oneindig veel meer doelgroepen, ook wereldwijd bereiken, die wellicht geïnteresseerd zijn in Veenhuizen. Het is een bijzonder kleurrijke en informatieve site geworden, waar echt alles te vinden is wat we over Veenhuizen kunnen vertellen.

Tijdens de informatiebijeenkomst worden de bewoners bijgepraat over de realisatie van het parkeerterrein tussen Laan Weldadigheid en Haulerweg en zal de heer Kloosterman van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg een toelichting geven op de stand van zaken met betrekking tot de aanwijzing van Veenhuizen als beschermd dorpsgezicht.

De bijeenkomst begint om 20.0 0uurinhetVerenigingsgebouw.

Roden, 21 maart 2005.