Ingezonden persbericht


Persbericht

UPS SUPPLY CHAIN SOLUTIONS BENOEMT VICE-PRESIDENT BUSINESS DEVELOPMENT EN MARKETING VOOR EUROPA EN AZIE

Brussel, 29 maart 2005 - UPS heeft Greg Brown benoemd als Vice-President Business Development en Marketing voor UPS Supply Chain Solutions in Europa en Azië.

Hiervoor was Brown Vice-President Strategic Accounts voor de pakketdiensten van UPS in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Stephen Pirret volgt Brown op in deze functie. Brown is een expert in het managen van klanten met complexe logistieke behoeftes en strategie ontwikkeling binnen de transport- en logistieke sector. In zijn nieuwe rol bij UPS Supply Chain Solutions zal hij zich concentreren op de uitgebreide mogelijkheden van UPS voor Aziatische en Europese klanten.

Brown heeft meer dan 25 jaar ervaring bij UPS en startte zijn carrière op een manier die voor senior management bij UPS kenmerkend is: hij begon in 1977 als een lokale sorteerder in de Verenigde Staten en bekostigde hiermee zijn studie. Daarna nam hij al snel nationale operationele, verkoop- en business development verantwoordelijkheden op zich. Hij heeft al verschillende senior management posities vervuld, inclusief zijn vorige functie als hoofd van de European Strategic Accounts groep.

UPS Supply Chain Solutions is een business unit van UPS die elk aspect van de wereldwijde toeleveringsketen beheert, van transport management tot logistiek en distributie, tot douane- en inklaringsservices en internationale handelsdiensten. De business unit kan bedrijven helpen hun concurrentiepositie op de internationale markt te verbeteren door de stroom van goederen, kapitaal en informatie voor hen te synchroniseren. De bewezen ervaring en wereldwijde dekking van UPS Supply Chain Solutions geven bedrijven flexibiliteit in resources, transportmogelijkheden en -tijden, opslagcapaciteit, aangevuld met de mogelijkheden om het handelsnetwerk wereldwijd uit te breiden. UPS Supply Chain Solutions heeft een netwerk in meer dan 120 landen wereldwijd.

UPS is de grootste pakketdienst ter wereld en is wereldwijd toonaangevend op het gebied van supply chain services. Het bedrijf biedt tal van mogelijkheden voor het synchroniseren van goederen, informatie en kapitaal. Het hoofdkantoor van UPS is gevestigd in Atlanta, VS, en het bedrijf is wereldwijd actief in meer dan 200 landen en gebieden. De aandelen van UPS worden verhandeld op de New York Stock Exchange (UPS) en meer informatie over het bedrijf vindt u op het internet onder www.ups.com.

# # #

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

Leon Cook of Inge van Langelaar, Edelman
Leon.cook@edelman.com of Inge.vanlangelaar@edelman.com 023 554 2030

Except for historical information contained herein, the statements made in this release constitute forward-looking statements within the meaning of Section 27A of the US Securities Act of 1933 and Section 21E of the US Securities Exchange Act of 1934. Such forward-looking statements, including statements regarding the intent, belief or current expectations of UPS and its management regarding the company's strategic directions, prospects and future results, involve certain risks and uncertainties. Certain factors may cause actual results to differ materially from those contained in the forward-looking statements, including economic and other conditions in the markets in which we operate, governmental regulations, our competitive environment, strikes, work stoppages and slowdowns, increases in aviation and motor fuel prices, cyclical and seasonal fluctuations in our operating results, and other risks discussed in the company's Form 10-K and other filings with the US Securities and Exchange Commission, which discussions are incorporated herein by reference.