Ingezonden persbericht


Persbericht

Stephen pirret benoemd tot vice-president strategic accounts

Brussel, 29 maart 2005 - Stephen Pirret is benoemd tot Vice-President Strategic Accounts, UPS Europe. Hij volgt Greg Brown op, die de functie van Vice-President Business Development en Marketing bij UPS Supply Chain Solutions Asia en Europe op zich neemt. Pirret, die vanuit Brussel zal werken, was voorheen Group Manager Strategic Accounts, North Europe.

Het wordt Stephens taak om de uitbouw van het Strategic Accounts Programme te leiden. Dit programma heeft tot doel de dienstverlening aan enkele zeer grote UPS-klanten verder te verbeteren.

Pirret is afgestudeerd in marketing en distributie en trad in 1990 bij UPS in dienst. Hij bekleedde achtereenvolgens posities als Account Executive, Consignee Sales Executive, National Account Executive en Area Sales Manager. Daarnaast was hij actief als Strategic Account Executive en sinds 2000 als Group Manager Strategic Accounts.

"Als toonaangevend leverancier van diensten op het gebied van pakketbezorging en supply chain services neemt UPS een unieke positie in om leidende en innovatieve diensten te leveren aan de meest succesvolle ondernemingen van Europa. Ik doe er alles aan om het succes waarmee we deze grote klanten ondersteunen in hun complexe behoeften voort te zetten", aldus Pirret.

UPS is de grootste pakketdienst ter wereld en is wereldwijd toonaangevend op het gebied van supply chain services. Het bedrijf biedt tal van mogelijkheden voor het synchroniseren van goederen, informatie en kapitaal. Het hoofdkantoor van UPS is gevestigd in Atlanta, VS, en het bedrijf is wereldwijd actief in meer dan 200 landen en gebieden. De aandelen van UPS worden verhandeld op de New York Stock Exchange (UPS) en meer informatie over het bedrijf vindt u op het internet onder www.ups.com.

# # #

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

Leon Cook of Inge van Langelaar, Edelman
Leon.cook@edelman.com of Inge.vanlangelaar@edelman.com 023 554 2030