Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Jos Tromp consultant Research & Consultancy van Jones Lang LaSalle

Amsterdam, 29 maart 2005 Vastgoedadviseur Jones Lang LaSalle heeft Jos Tromp (25) aangesteld als Consultant op de afdeling Research & Consultancy van haar vestiging in Den Haag. Tromp is op 1 februari 2005 in deze functie gestart en is verantwoordelijk voor zowel ondersteuning aan onderzoek van verschillende vastgoedmarkten (zoals kantoren, bedrijfsruimten, winkels, beleggingen, etc.) als voor adviesopdrachten in de sectoren retail-, development en corporate consultancy.

In zijn functie van consultant rapporteert hij rechtstreeks aan drs. Eric Martens MRE, directeur van Research & Consultancy. Tromp is afkomstig van Strabo Marktonderzoek waar hij na zijn studie Sociale Geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen is gaan werken

Over Jones Lang LaSalle
Jones Lang LaSalle (NYSE: JLL) is wereldwijd toonaangevend in diensten en vermogensbeheer op het gebied van onroerend goed. De organisatie is actief in meer dan 100 belangrijke markten in vijf werelddelen. Jones Lang LaSalle levert een volledig geïntegreerd dienstverleningspakket, omvattend management services, transactiegerichte services en investment management services op lokaal, regionaal en internationaal niveau aan eigenaren, gebruikers en beleggers. Jones Lang LaSalle is tevens marktleider op het gebied van vastgoed- en corporate facility managementdiensten met wereldwijd een beheersportefeuille van circa 74 miljoen vierkante meters.

LaSalle Investment Management, is één van s wereld grootste en meest diverse onroerend goed investment management organisaties met meer dan $24 miljard aan assets in beheer. Voor meer informatie bezoek onze site www.joneslanglasalle.com.


---